Begeleiding

Personal Coach
In de Polderpoort staan uw welzijn en doelen bovenaan. Bij ons is er altijd één persoonlijke coach verantwoordelijk voor uw welzijn in de club. Aan de hand van een persoonlijk intake gesprek met uw coach en ondersteunende fysieke testen wordt uw schema opgemaakt. Met deze resultaten stelt uw coach, samen met u een persoonlijk fitheidsplan op. Hiermee kunt u samen aan de slag om het gewenste resultaat te behalen!

De personal coaches in de Polderpoort zijn allemaal gecertificeerd volgens de branche normen en blijven "up-to-date" door periodieke scholing, Dit is zowel in de groepslessen als in de fitness!

Intake
Wanneer u bij ons start, doen we dit aan de hand van een intake gesprek,  tijdens dit gesprek worden uw doelen en beginsituatie bepaald, die worden aangevuld door fysieke testen zoals; lengte, gewicht, BMI, bloeddruk, vetpercentage, lenigheid, kracht en conditie. Vervolgens stelt uw coach een persoonlijk begeleidingsprogramma op en worden de apparaten aan u uitgelegd en persoonlijk voor u ingesteld in ons Fitlinxx systeem.

Fitlinxx​
Fitlinxx wordt uw persoonlijke begeleidingspartner in de Polderpoort. Onze fitness apparaten werken met het Fitlinxx systeem samen. Fitlinxx werkt als een personal trainer en vertelt u precies hoe vaak u moet bewegen, hoe ver u moet bewegen en hoe snel u moet bewegen. Ook begeleidt het programma u door uw training heen zodat u nooit hoeft te wachten op een bezet apparaat. Kortom een gratis personal trainer!​

Dit systeem wordt na uw intake gesprek door uw  coach ingesteld op uw persoonlijke doelen.  Door dat het systeem exact bij houdt hoe uw trainingen verlopen, kunnen onze instructeurs u ook uitgebreid evalueren om uw doelstellingen zo effectief mogelijk te behalen!

Evaluatie
Onze coaches evalueren u iedere 4 tot 6 weken afhankelijk van hoelang u lid bent. Het Fitlinxx systeem geeft ons veel informatie over uw trainingsarbeid en het behalen van uw doelen. Hierdoor weten we precies waar het goed goed gaat en waar u nog extra aandacht aan moet besteden om uw doelen zo efficiënt mogelijk te behalen.

Onze personal coaches staan altijd voor u klaar!


Hoelang twijfelt u al? Vraag hier uw gratis proefweek aan!

Naam
Email
Telefoonnummer
Bericht