Snel Afslanken

Start met Slim Belly!

Slim belly is een programma dat gericht is op je buik! Sport bij Sportcentrum Polderpoort. 

U kunt direct beginnen

De cursus duurt 4 weken, waarin de deelnemers 3 maal per week 30 -40 minuten sporten. De deelnamebijdrage is 22,25 euro per week. Als u wilt sporten, belt u snel met Sportcentrum Polderpoort via telefoonnummer: 010 - 249 22 55. Bij een Sportcentrum Polderpoort jaarbonnement kunt u uw abonnement upgraden voor €7,50 per maand om gebruik te maken van het Slim belly programma.

Vrijheid Blijheid!

Met de nieuwe mobiele slimbelly kun je zowel met cardio-apparaten trainen als met groepslessen meedoen. Spinning, zumba, steps etc. terwijl je je favoriete groepsles volgt, Maar ook tijdens je cardio-ronde in de fitness kun je met de mobiele slimbelly meedoen. 

Informeer bij onze sportadviseurs naar de mogelijkheden.

Meer weten?

Openingstijden

Maandag t/m donderdag

Fitness 07:00 - 22:00
Horeca 08:30 - 23:30


Vrijdag

Fitness 08:30 - 21:00
Horeca 08:30 - 23:30

Zaterdag / zondag

Fitness 08:30 - 14:00
Horeca 08:30 - 14:00

Nieuwsbrief

Schrijf je in de op de nieuwsbrief van Sportcentrum Vlaardingen en Sportcentrum Polderpoort en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, evenementen en de gaafste acties!

Klanten aan het woord.

Tessa

Tessa

Ik heb gekozen voor de Polderpoort voor de gezelligheid omdat veel vriendinnen van mij hier sporten. Ook heeft de Polderpoort goede contacten met mijn hockeyclub Pollux. ​

Ook overtuigd? Maak nu een afspraak!
Johan

Johan

De Polderpoort was mij bekend van het wandelen en ik kom er ook vooral voor de gezelligheid en veel collega’s van mij sporten hier ook. Het is ook fijn dat er ruime parkeergelegenheid is.

Ook overtuigd? Maak nu een afspraak!
Sebas

Sebas

De Polderpoort heeft mooie moderne apparatuur en het is dicht bij mijn huis. Ook krijg ik goede begeleiding van de sportadviseurs en trainen veel vrienden van mij hier.

Ook overtuigd? Maak nu een afspraak!
Aad

Aad

Ik heb gekozen voor de Polderpoort om de gunstige ligging en veel parkeer gelegenheid. Ook is de sportschool goed met de fiets te bereiken.

Ook overtuigd? Maak nu een afspraak!
Winny

Winny

Ik heb gekozen voor de Polderpoort omdat het een gezellige sportschool is. Het is ook zeker voor ouderen een fijne sportschool.

Ook overtuigd? Maak nu een afspraak!

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Download onze app.

Sportcentrum Polderpoort
Watersportweg 11, 3138 HD Vlaardingen

Telefoon: 010 - 249 22 55
E-mail: info@polderpoort.nl