Mountainbiken

Echt mountainbiken ook in Vlaardingen

Vlaardingen heeft een 12 kilometer lange mountainbike route in de Broekpolder. Het is de langste Single Track in Nederland. De aanleg van de route is onderdeel van de compensatiemaatregelen die genomen worden om met de aanleg van de A4 Delft-Schiedam de kwaliteiten van Midden-Delfland te behouden en te versterken. 

Het Vlaardingse parcours beschikt over drie startplekken en slingert door bestaande bospercelen van de Broekpolder. De route gaat over onverharde paden met volop uitdagingen. Op de route liggen twee technische parken. In de technische parken vindt de fietsliefhebber jumps, heuvels, haarspeld- en kuipbochten, balansbalken en -bruggen, een rock-garden en diverse hoogteverschillen. De route wordt voorzien van de landelijke gebruikte bewegwijzering voor mountainbiken. Patrick Jansen, meervoudig Nederlands kampioen mountainbiken, is betrokken geweest bij de aanleg van dit parcours. 

Niet in het bezit van een MTB maar toch eens willen kennismaken met deze tak van sport? Bij Sportcentrum Polderpoort huurt u topkwaliteit Mountainbikes.
Reserveer uw MTB nu bij één van onze receptionisten bij Sportcentrum Vlaardingen of Sportcentrum Polderpoort of bel voor meer informatie naar 010 249 22 55.

Vanwege de komst van deze Single Track zijn de Polderpoort en CUBE Store Vlaardingen een unieke samenwerking gestart.U kunt bij de Polderpoort en CUBE Store Vlaardingen terecht voor de verhuur van een MTB. De huurprijs van de CUBE MTB is inclusief een veilige fietshelm.


Mountainbike parcour

Meer weten?

Openingstijden

Maandag t/m donderdag

Fitness 07:00 - 22:00
Horeca 08:30 - 23:30


Vrijdag

Fitness 07:00 - 22:00
Horeca 08:30 - 23:30

Zaterdag / zondag

Fitness 08:30 - 14:00
Horeca 08:30 - 14:00

Nieuwsbrief

Schrijf je in de op de nieuwsbrief van Sportcentrum Vlaardingen en Sportcentrum Polderpoort en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, evenementen en de gaafste acties!

Klanten aan het woord.

Tessa

Tessa

Ik heb gekozen voor de Polderpoort voor de gezelligheid omdat veel vriendinnen van mij hier sporten. Ook heeft de Polderpoort goede contacten met mijn hockeyclub Pollux. ​

Ook overtuigd? Maak nu een afspraak!
Sebas

Sebas

De Polderpoort heeft mooie moderne apparatuur en het is dicht bij mijn huis. Ook krijg ik goede begeleiding van de sportadviseurs en trainen veel vrienden van mij hier.

Ook overtuigd? Maak nu een afspraak!
Aad

Aad

Ik heb gekozen voor de Polderpoort om de gunstige ligging en veel parkeer gelegenheid. Ook is de sportschool goed met de fiets te bereiken.

Ook overtuigd? Maak nu een afspraak!
Winny

Winny

Ik heb gekozen voor de Polderpoort omdat het een gezellige sportschool is. Het is ook zeker voor ouderen een fijne sportschool.

Ook overtuigd? Maak nu een afspraak!

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Download onze app.

Sportcentrum Polderpoort
Watersportweg 11, 3138 HD Vlaardingen

Telefoon: 010 - 249 22 55
E-mail: info@polderpoort.nl