Vergaderen

Faciliteiten

Wij hebben drie vergaderzalen van 40 vierkante meter, die samen te voegen zijn tot een zaal van 80 of zelfs 120 vierkante meter. Daarbij zijn er ruim voldoende tafels en comfortabele stoelen.

Voorzieningen

Naast het feit dat wij u een inspirerende en ontspannende omgeving kunnen bieden, beschikken wij ook over uitstekende voorzieningen voor uw vergadering. Zo maakt u op de Polderpoort gratis gebruik van ons Wifi netwerk. Ook kunt u gebruik maken van een beamer, een flipover en we beschikken over ruime gratis parkeergelegenheid.

Eten en drinken

Wilt u wat eten of drinken tijdens uw vergadering op de Polderpoort? Dat is uiteraard mogelijk. Er zijn mogelijkheden tot koffie, thee en gekoelde frisdranken. U kunt ook genieten van een lunch of diner en er is zelfs een mogelijkheid tot een Sushi workshop.

Meer weten?

Openingstijden

Maandag t/m donderdag

Fitness 07:00 - 22:00
Horeca 08:30 - 23:30


Vrijdag

Fitness 07:00 - 22:00
Horeca 08:30 - 23:30

Zaterdag / zondag

Fitness 08:30 - 14:00
Horeca 08:30 - 14:00

Nieuwsbrief

Schrijf je in de op de nieuwsbrief van Sportcentrum Vlaardingen en Sportcentrum Polderpoort en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, evenementen en de gaafste acties!

Klanten aan het woord.

Tessa

Tessa

Ik heb gekozen voor de Polderpoort voor de gezelligheid omdat veel vriendinnen van mij hier sporten. Ook heeft de Polderpoort goede contacten met mijn hockeyclub Pollux. ​

Ook overtuigd? Maak nu een afspraak!
Sebas

Sebas

De Polderpoort heeft mooie moderne apparatuur en het is dicht bij mijn huis. Ook krijg ik goede begeleiding van de sportadviseurs en trainen veel vrienden van mij hier.

Ook overtuigd? Maak nu een afspraak!
Aad

Aad

Ik heb gekozen voor de Polderpoort om de gunstige ligging en veel parkeer gelegenheid. Ook is de sportschool goed met de fiets te bereiken.

Ook overtuigd? Maak nu een afspraak!
Winny

Winny

Ik heb gekozen voor de Polderpoort omdat het een gezellige sportschool is. Het is ook zeker voor ouderen een fijne sportschool.

Ook overtuigd? Maak nu een afspraak!

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Download onze app.

Sportcentrum Polderpoort
Watersportweg 11, 3138 HD Vlaardingen

Telefoon: 010 - 249 22 55
E-mail: info@polderpoort.nl